02.november | Healthy lifestyle

11:00 - 11:30
Opening words by host of the day Marilyn Jurman. Yoga - training or lifestyle? Who could do yoga and why?
Duration: 30 min
Inbodhi Yoga Tallinn
speaker
Marilyn Jurman

Yoga and mindset trainer

11:30 - 12:00
Movement - an investment in well-being
Duration: 30 min
speaker
Liina Laur

Personal trainer and nutritionist

12:00 - 12:30
Mankind's lessons from vaccination: vaccine concerns and future perspectives
Duration: 30 min
Estonian Gene Center, Institute of Genomics in University of Tartu
speaker
Natalia Pervjakova

PhD, scientific consultant at Estonia Health Board

12:30 - 13:00
Risky behavior and it's prevention in the 21st century
Duration: 30 min
Estonian Ministry of the Interior
speaker
Ain Peil

Policy adviser in Public Order and Criminal Policy

13:00 - 13:30
Urban planning and a healthy lifestyle
Duration: 30 min
Liikuvusagentuur
speaker
Marek Rannala

Road Engineer and Mobility Expert

13:30 - 14:00
Obesity in Europe THIRD! How do electrical impulses and proper breathing improve (your) world?
Duration: 30 min
HAF treeningstuudio
speaker
Enely Sarapuu

Founder of HAF training studio

14:00 - 14:50
Naturopathy, before or after allopathic medicine. Who is responsible for health?
Duration: 50 min
Tervise kodu
speaker
Irje Karjus

Forester and herbalist

15:00 - 15:30
Erik Orgu will give a speech, who will share life hacks and recommendations from personal experience on how to improve your well-being through nutrition.
Duration: 30 min
Dietless OÜ
speaker
Erik Orgu

Nutritionist

15:30 - 15:50
A new way of taking vitamins - vitamins in sprays
Duration: 20 min
NorVita
speaker
Kristi Aedma

NorVita brand manager, nutrition consultant and coach

Featured Exhibitors

Exhibitors

More Expo showcases

Partners

Soovitame
Soovitame Soovitame

Our client service is more than happy to answer Your questions!

To contact us choose one of the icons from above

Our client service is more than happy to answer Your questions!

To contact us choose one of the icons from above